SPECERIJEN

     Onze kruidenmengelingen worden met liefde gemengd !
                                                           >> Jos Bocklandt - Jobo specerijen <<    
Graag geven we u de historiek van ons bedrijf mee ...
Historiek

In 1986 richtte Jos Bocklandt de firma Jobo specerijen op. Aanvankelijk beperkten de activiteiten zich tot de aan- en verkoop van enkelvoudige kruiden, specerijen en paneermeel. Doorheen de jaren breidde het gamma zich echter snel uit. Nieuwe producten kwamen erbij terwijl ook de firma sterk groeide. Vandaag wordt de zaak bestuurd door zijn echtgenote, bijgestaan door zijn zonen. Ook de overige personeelsleden beschikken over de nodige ervaring om u deskundig advies te geven.

 

“ Jobo is gemaakt op maat van de slager “

 

Niet alleen verkopen wij alle mogelijke kruiden en specerijen ( uit de meest diverse landen) ook het produceren van exclusieve mengelingen behoort  tot onze mogelijkheden. Met een glimlach creëren we uw persoonlijke mengeling . Van zodra er een minimale afname gegarandeerd kan worden, kunnen wij op uw verzoek ingaan. Onze grote troef is nu eenmaal dat wij alles in eigen huis mengen, wat vrij uitzonderlijk is in België.
 
“Doordat wij de ganse mengeling- en verpakkinglijn beheersen, kunnen wij een constante kwaliteit en optimale hygiëne waarborgen. Alle kruidenmengelingen en mixen worden met de grootste zorg en liefde gemengd.“

Naast de specerijen en mengelingen kan U bij Jobo ook terecht voor sausen en marinades ( naar eigen recept), voor kunst- en natuurdarmen, enz. … .